Najem kombija

Kombi prevozi

Selitve

Cenik

Kontakt

Selitve

Nudimo hitre in kakovostne selitve po Sloveniji in tujini. V ceno selitev spada izposoja tovornega vozila, dva delavca ter selitveni pripomočki.
Minimalno število ur, ki jih zaračunamo ob prihodu naših zaposlenih na določeno lokacijo sta dve uri. Selitve po Ljubljani in okolici vključujejo prevoze do 100km. Razliko nad 100km obračunamo po ceniku za kombi prevoze.
Na strankino željo je možno pri selitvah najeti samo kombi vendar pa mora stranka sama poskrbeti za tovor. V tem primeru se cene obračunajo kot pri najemu kombija.

 

Cenik

selitve | selitveni servis

do 2 uri

45 eur/uro+DDV

do 5 ur

40 eur/uro+DDV

do 10 ur

35 eur/uro+DDV

daljši čas

po dogovoru

   

Dodatne storitve

Vsak dodaten delavec 10 eur/uro + DDV.

 
 

Domov | Najem kombija | Kombi prevozi | Selitve | Cenik | Kontakt

Zemira Rekič s.p., 051 745 805

 
košnja trave
KOŠNJA TRAVE:

Košnja trave okoli stanovanjskih ali poslovnih prostorov po konkurenčni ceni. Košnjo priporočajo vsakih 10 dni ali po dogovoru.

čistilni servis
ČISTILNI SERVIS:

Najemite VR čistilni servis, ki vas bo razbremenil nehvaležnega dela in očistil prostore v vaši odsotnosti. Nudimo čiščenje poslovnih in stanovanjskih prostorov, čiščenje po adaptacijah, globinsko čiščenje...

izdelava spletnih strani
NET ART:

Strokovna izdelava spletnih strani za učinkovito povečanje prodaje in prepoznavnost na spletu. Za doseganje dobrih pozicij v brskalnikih optimizacija spletnih strani.